Show menu

Om oss

Vi på Bilgruppen Eskilstuna säljer, servar och reparerar bilar i vårt distrikt som sträcker sig från Eskilstuna till Strängnäs.

Bilgruppen Eskilstuna är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mitsubishi och Opel. Vi erbjuder försäljning av nya Peugeot, Mitsubishi och Opel person- och transportbilar samt nya DS Automobiles personbilar. Vi erbjuder dessutom ett stort utbud av begagnade bilar av olika märken, modeller och prisklasser. Som Peugeot Professional Center hjälper vi små som stora förtag med skräddarsydda lösningar för tjänstebilar och transportbilar. 

I vår verkstad som är auktoriserad för Peugeot, Mitsubishi, Opel och DS Automobiles erbjuder vi service, underhåll och reparationer av din bil samt reservdelar och tillbehör till din bil. Vår verkstad är även en Quickpoint-verkstad vilket betyder att vi utför service, förbesiktning, underhåll och reparationer av de flesta personbilar och transportbilar. Oavsett märke och modell.

Våren 2021 bytte Bilgruppen Eskilstuna namn från Peugeothuset, ett starkt etablerat namn i Eskilstuna. Ett namn som vi är stolta över. Men med nya varumärken och nya möjligheter blev namnbytet till Bilgruppen Eskilstuna ett naturligt steg.

 

>> Våra utmärkelser <<