Show menu

Jobba hos oss

 

B2C Säljare sökes för vår nya anläggning i Strängnäs 

BilGruppen i Strängnäs öppnar upp portarna i November 2022, en helt ny anläggning som stärker vår närvaro i Sörmland, och vi söker vassa och drivna säljare. Bilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att äga sina bilar på, och vikten av enkelhet och stöttning i bilköpet.
Ett varierande och ansvarsfullt jobb med mycket frihet, möjligheter och utmaningar som säljteamet tillsammans aktivt och proaktivt jobbar med. En viktig del i arbetet är att säkra långsiktiga och hållbara kundrelationer i våra distrikt och som våra visioner och värderingar säger: skapa en service i världsklass samt ett tryggt, enkelt och passionerat bil-ägande. 


Det här är du !

Vi söker dig med hög energi och en proaktiv och framåtlutad inställning. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter i varje affärstillfälle, är flexibel och älskar att hjälpa kunder. Du har ansvar tillsammans med försäljningschef och kollegor för att volymkrav/marknadsandelar och bruttovinster uppnås. Du jobbar mångsidigt med inköp av begagnade bilar, hjälper kunder i bilhall med bilköpet, proaktivt ringer potentiella köpmogna privatkunder, och tillsammans med kollegor säkerställer en snygg och välkomnande bilhall. 

Du har en hög digital kunskap och snabbhet, älskar att möta och hjälpa kunder, är serviceminded och gillar högt tempo och att ha många bollar i luften.

För att lyckas ser vi att du har ett grymt driv, en hög flexibilitet, stort hjärta med ansvar och ödmjukhet. Du ser möjligheter och naturligt på förändringar som idag sker på marknaden. Naturligt vill vi att fokus på kvalitet, relationsbygge, merförsäljning och en vilja att lyckas och jobba hårt ligger dig varmt om hjärtat.

 

Är du reda för att möta framtiden med oss ?

BilGruppen Strängnäs är en filial till BilGruppen Eskilstuna där du till din hjälp har ett härligt och mycket strukturerat team i ett mycket välskött bilföretag. Du har stor möjlighet till utveckling och arbete med hög frihetskänsla. BilGruppen ingår idag i en företagsgrupp med totalt 4 stora bilanläggningar i Örebro, Norrköping, Jönköping och Köping. Vi har också fin support från en engagerad generalagent som företräder flera välkända och starka varumärken.

Du rapporterar till försäljningschefen.
Tjänsten är placerad på vår nya anläggning i Strängnäs.
Vi erbjuder en fast månadslön och rollanpassade förmåner.

Mer information, kontakta Försäljningschef Anders Lind på 0701-803404 eller anders.lind@bilgruppeneskilstuna.se

Ansök redan idag nedan. 

Urval och rekrytering sker löpande.