Show menu

Jobba hos oss

B2B Säljare sökes till Bilgruppen Eskilstuna

Drivs du av affärer, proaktivt säljarbete och långsiktigt relationsbyggande?

Bilgruppen Eskilstuna stärker nu upp inför framtiden med ny säljare mot företag och transportbilar. Bilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att äga sina bilar på, och vikten av enkelhet och stöttning i bilköpet. Ett varierande och ansvarsfullt jobb med mycket frihet, möjligheter och utmaningar som säljteamet tillsammans aktivt och proaktivt jobbar med. En viktig del i arbetet är att säkra långsiktiga och hållbara kundrelationer i våra distrikt och som våra visioner och värderingar säger: skapa en service i världsklass samt ett tryggt, enkelt och passionerat bil-ägande.

Det här är du!

Vi söker dig med hög energi och en proaktiv och framåtlutad inställning. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter i varje affärstillfälle, är flexibel och älskar att hjälpa kunder. Du har ansvar tillsammans med försäljningschef och kollegor för att volymkrav/marknadsandelar och bruttovinster uppnås.

Viktigt för att lyckas i rollen:

- Har en hög service- och aktivitetsnivå i arbetet.
- Älskar högt tempo och många bollar i luften.
- Känner frihet och ansvar att både jobba i bilhall som ute på fältet.
- Har ett stort egen driv, hög flexibilitet och älskar att möta kunder.
- Inte vara rädd att lyfta luren och ringa, träffa potentiella kunder där dom är, knacka på dörren hos ett företag eller presentera dig själv och företaget på ett nätverksmöte i regionen.
- Kvalitet, relationsbygge och lyhördhet ligger dig varmt om hjärtat.
- Ta gemensamt ansvar med kollegor att ha regionens finaste och mest välkomnande bilhall

Känner du att detta passar in på dig? Då ser vi fram emot att få göra dig och Bilgruppen Eskilstuna till en given leverantör av mobilitetstjänster i distriktet.

Är du reda för att möta framtiden med oss?

Till din hjälp har du ett härligt och mycket strukturerat team i en mycket välskött och fin bilanläggning. Bilgruppen Eskilstuna ingår idag i en företagsgrupp med totalt 5 stora bilanläggningar i Örebro, Norrköping, Jönköping, Eskilstuna och Köping där vi tillsammans driver B2B-försäljningen framåt i Sveriges proaktivaste B2B-team. Vi har också fin support från en engagerad generalagent som företräder flera välkända och starka varumärken.

Du rapporterar till försäljningschef.

Vi erbjuder en fast månadslön och rollanpassade förmåner.

Mer information, kontakta Försäljningschef Anders Lind på 0701-80 34 04 eller anders.lind@bilgruppeneskilstuna.se

Ansök redan idag nedan.