Show menu
Baner

Opel Transportbilar 100% ELEKTRISKT

Med Opel Elektriska Transportbilar har du obegränsad tillgång till stadsområden utan att behöva oroa dig för miljözoner. Du behöver inte heller tänka på CO2-restriktioner och miljöskatter för fordon, och du får dessutom låga underhålls- och driftskostnader. 

Nya Opel Combo-e

Upptäck nya Combo-e, en 100 % elektrisk skåpbil som erbjuder kompromisslös elektrisk mobilitet. Den perfekta skåpbilen för företag som vill köra elektriskt! 

Läs mer on Nya Opel Combo-e >>

 

Nya Opel Vivaro-e

Nya Opel Vivaro-e är en flexibel, rymlig och välutrustad skåpbil med alla de egenskaperna som du som yrkesproffs förväntar dig.

Läs mer on Nya Opel Vivaro-e >>

 

Upptäck en helt ny körupplevelse: smidig körning utan ryck, direkt acceleration, en tyst motor och noll CO2-utsläpp. Den eldrivna transportbilen har lika mycket kraft som den dieseldrivna genom att den förenklar dina yrkesaktiviteter och uppfyller dina behov. OBS! Laddtiden kan variera beroende på typen och kraften i laddstationen, utomhustemperatur på laddstationen och batteriets temperatur.

Vill du veta mer? Prata med vår företagssäljare Goran Savic, ring 016-55 00 913 eller skicka mail till goran.savic@bilgruppeneskilstuna.se.


Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.